Om värdera

Värdera.se erbjuder en gratis tjänst där du som bostadsägare på ett enkelt,smidigt och snabbt sätt får kontakt med de bästa mäklarna i ditt område.

Värdera.se väcktes av tanke på “vad är min bostad verkligen värd?”. Det finns flera tjänster där man kan få en värdering på nätet men det säger egentligen inte vad bostaden är värd vid en faktiskt försäljning. För att veta vad bostaden faktiskt är värd det vill säga kan säljas för måste man fråga mäklare, och då gärna flera samt de bästa i ens område. Vi vill att de ska vara enkelt att sälja sin bostad. En bostadsaffär är ofta den största affären man gör och man bör jämföra erbjudande från flera mäklare innan man bestämmer sig för vilken man ska välja.

Genom att använda formuläret “beskriv din bostad” ser vi till att du snabbt kommer i kontakt med de bästa mäklarna i ditt område. Du får gratis värdering och mäklaroffert från upp till fyra av de bästa mäklarna i ditt område.

Alla mäklare är kvalitetsgranskade av oss på värdera.se. Självklart samarbetar vi endast med mäklare som är registrerade hos fastighetsmäklarinspektion. 

Gör en förfrågan och ta reda på vad din bostad verkligen är värd!

Beskriv din bostad